Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mno, trochu k pousmání, hlavně ta douška o Clichym a Nasrim jako pravých lídrech :-),

Snad jen k té tabulce a sedmému místu v ní ... kdo skutečně sleduje Premier League, tak ví, že před Vánocemi ztrácet 5-8 bodů není žádná tragédie. Tím samozřejmě neomlouvám bodové výpadky od začátku sezony, ale nebudu soudit tak jako autor po venkovním zápase u Saints a malém derby s The Irons. I když srdce kanonýrů určitě toužila po více než dvou bodech z posledních tří utkání.

Vše se bude (tak jako vždy) rozhodovat o Vánocích a pak také v březnu. Rozhodne rotace kádru a komu vydrží zdraví a přidá se taky trochu štěstí. To už tvrdil před lety Sir Alex a je to pravda jako žádná jiná. A tak je dobře, že ve skupině EL Boss rotoval a dal šanci mladým, ostatní si alespoň odpočinuli a v tom vánočním kvapíku to bude k nezaplacení. Jasně, na City letos asi nikdo nemá (stejně jako na jejich ropnou pokladnu), ale boj o 2-6 bude ještě zajímavý. A kanonýři rozhodně neřekli poslední slovo. Rozhodně budeme chytřejší hned na Nový rok odpoledne po derby se sibiří :-)

0 0
možnosti
DG

On Sanchez a Özil ještě neprodloužili smlouvy, oba mají kontrakty jenom do konce června příštího roku. Sanchez chtěl odejít už v létě a myslím si, že už ho nikdo neudrží, protože v utkáních je vidět, že umí a že chce hrát, že má motivaci alepoň hrát dobrý fotbal. Někdy mi to u ostatních spoluhráčů tak nepřipadá a je na něm vidět frustrace právě ze spoluhráčů. Ostatní hráči pořebují vedení trenéra, který by z nich dostal maximum. Věřím, že je to dost o trenérovi, který z hráčů dokáže dostat více. Např. u ManCity je vidět, jak se zvedli všichni. Klidně můžou rotovat sestavou a kvalitně zahrají i náhradníci. Bohužel Arsenal vidím opět v patrech tabulky, kde je pak opět bude čekat "jen" Evropská liga, což je škoda.

0 0
možnosti
JZ

J67a79n 72Z86i22e41g12l86e69r

15. 12. 2017 10:07

Karma za pěkný rozbor. :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Student se střídmým pohledem na svět, mám rád ironii a pestrost. Fanda sportu a politiky, kterému ke sdělování postojů přestal stačit Facebook a Twitter neumí efektivně využít.

Seznam rubrik